Güzelce İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Hayata hazır, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, özgüveni yüksek, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir kurum olmak.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; milli, manevi, tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkan, ahlaki ve insani değerleri benimseyen, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00 ve 15:35
Yabancı Dil: Arapça-İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda hizmet veren 2 servis aracı bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 2354551

WEB - https://guzelceiho.meb.k12.tr

Adres - Yahya Kahya Mh. Bahriye Cd. No42 Kasımpaşa/Beyoğlu/İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Kasımpaşa

Adres - Yahya Kahya Mh. Bahriye Cd. No42 Kasımpaşa/Beyoğlu/İSTANBUL

Ulaşım Otobüsle Ulaşım: Yenikapı-Şişli (77), Vezneciler-Şişli (77A), Eminönü-Kulaksız (EM1), Eminönü-Çıksalın (77Ç), Otobüsleri okulumuz önündeki Ahmet Emin Yalman İlkokulu isimli duraktan geçmektedir. Metro ile Ulaşım: Yenikapı-Hacıosman metro hattı, Şişhane Metro durağından 10 dk. yürüme mesafesindedir. Denizden Ulaşım: Üsküdar-Eyüp (Haliç Hattı) vapur seferlerinden 10 dk. yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 3 km, İlçe merkezine 1 km mesafede.